Activitats Educació Física Setmana del 14 al al 19 d'abril Cicle Superior!


Hola nens i nenes del Vallès!!
Com heu passat aquestes vacances tan rares de Setmana Santa?
Espero que tots estigueu bé, vosaltres i les vostres famílies.


Jo us trobo molt a faltar i no vull que deixem de fer Educació Física, per tant, per començar aquest tercer trimestre us proposo fer un circuit a casa.
Durant el curs hem fet molts circuits al gimnàs i a les pistes. Amb aquests circuits treballem habilitats com el salt, l’agilitat, la coordinació, l’equilibri, la velocitat, la conducció, etc.

Us deixo un vídeo del circuit que he creat jo a casa per donar-vos idees:

Podeu fer servir moltes més coses per als vostres circuits. Segur que trobeu per casa molts objectes que podeu fer servir!
Podeu utilitzar el sofà per fer una tombarella, els més petits podeu fer un túnel amb diverses cadires i passar per sota, podeu utilitzar pilotes i fer-les botar pel recorregut, conduir-les amb el peu o fins i tot podeu fer servir la escombra com un stick de hoquei per conduir la pilota. Si teniu alguna corda podeu fer salts, si teniu escales pugeu i baixeu, etc.
Com veieu jo he transportat objectes (rotllos de paper higiènic), d’aquesta manera fem més llarg el recorregut i fem més exercici.
Impliqueu a les vostres famílies, demaneu-los ajuda, i fins i tot, el poden fer amb vosaltres i tots estareu més actius!

Estic desitjant veure la imaginació que teniu i els circuits tan xulos que podeu fer!
Podeu enviar fotos o vídeos dels vostres circuits a aquest email:
nerea00ef@gmail.com

Us envio una abraçada i molts petons virtuals!
Ens veiem molt aviat 😊

Comentaris